Jongerenwerk

TEENS@Hoedjes

Sinds januari 2014 is er (opnieuw) jongerenwerk vanuit de gemeente. We zijn gewoon gestart en de leeftijdscategorie zou zich zelf gaan bepalen, als het maar “voortgezet onderwijs-leeftijd” was. Zo zijn we uitgekomen op de leeftijdsgroep van 12-15 jaar en misschien is dat over een paar jaar wel 14-18 jaar…wie zal het zeggen? Eén keer per maand (meestal de laatste vrijdag) komen we bij elkaar; in de winter bij de Scholtentjes (Kerkstraat 36) en vanaf maart in de schuur van de van Wijngaardens (Kerkstraat 38). Programma? Dat varieert van film kijken, koken, kerststal bouwen , banketstavenactie-voor –Eriss ( het goede doel), tot B & B (Bingo en Barbecue) op de slotavond. Je bent van harte welkom en neem vooral nóg iemand mee.

Info: 06-2207.1005, Hanny van Wijngaarden