Kerstdiner editie 2018

KERSTDINER editie 2018

Nog geen lange traditie, wél de 2e editie!!!

Opnieuw een schuur vol: 61 gasten, de jongeren van de TEENS in de bediening, 1 kok met 2 koksmaatjes, 2 regelaars…kortom mensen genoeg, veel gezelligheid, geanimeerde gesprekken over van alles en nog wat en zeker over het eten: want dat was weer heerlijk, vurrukkulluk en wat al niet meer.

Wat dacht je van kipcocktail (huisgemaakt natuurlijk), geurige bouillon met julienne groente, stoofpeertjes, boeuf bourguignonne, varkenshaas, aardappelgratin, appelcompôte, gemengdegroente, visstoofpotje en panna cotta met room, chocolade en vruchtjes toe???? Je zou in juni nóg een kerstdiner willen!!!( waarom eigenlijk niet…??)

De opbrengst van het diner alleen, was € 751,78.  Dan noem ik één adem de opbrengst van de workshops en de banket-acties  resp. € 217,70  en € 792,46!!! Hoe gezellig de workshops waren en hoe OVERheerlijk het banket…….vraag het aan resp. de deelnemers en de eters  Tel daar bij op een gift van € 600,00 en de opbrengst van de collecte in de oecumenische dienst te Kwadendamme, € 173,25..en dan kom je op een eindbedrag van € 2514,16!!!!

Het schoolgeld voor 3 kinderen van Linnah is er al van betaald!!!!! Dat moest al voor 31-12-’18 gestort zijn. Heerlijk dat dat kon.                                                                 

We willen iedereen die meewerkte, meedeed, mee-at, bijdroeg op welke manier dan ook, van harte bedanken!!!!!!

Hopelijk tot de volgende keer!!!

De TEENS: Luca,Sjacko,Devi,Joan,Milan,Esmée, Lisanne,Nina,Naomi,Ryan,Gerard, Donny en Hanny

P.S. je kunt je nu al inschrijven (jh.paauwe @gmail.com) voor de Paasworkshops: dinsdag 16 april, middag of avond !!)

Geen reacties

Reacties gesloten