Banketactie 2019 en Kerstworkshop 18 december 2019

November 2019

Beste dorpsgenoten van Hoedekenskerke en mensen daarbuiten,

Een LUSTRUM: 5 jaar( banket)acties voor Sint en voor Kerst met als goede doel: de SAMmies!! Eén verschil met voorgaande jaren: niet de jongeren van de TEENSclub komen bij u langs, maar iemand die wij bereid gevonden hebben, om bij zoveel mogelijk adressen aan te bellen. Dat kán een jongere zijn of een wat oudere dorpsgenoot . Formulier in de hand en de vraag op de lippen of u de folder ( déze folder dus) heeft gelezen en misschien zelfs al het bestelformulier heeft ingevuld.

Iets wat hetzelfde is gebleven: de kwaliteit van al het Sint- en Kerstlekkers van bakker Bunt: 100% amandelspijs en heerlijke koek en deeg. Niet voor niets bestelden velen van u al enkele jaren van dit feestbanket. (overigens: ondanks prijs- en BTW-verhoging, is de prijs hetzelfde als vorig jaar, vanwege het gemak van de ronde bedragen)

Verder: u kunt zich ook inschrijven voor een kerstworkshop die op 18 december (middag of avond) wordt gegeven in de schuur bij “ Boerhaave”.  Als u daarvoor inschrijft, krijgt u DAARNA meer informatie over de inhoud van de workshop. (zie verder ook het bestelformulier).

Dit jaar GEEN Kerstdiner. De verwarming in de schuur gaat op de schop. Dat zal niet klaar zijn voor het nieuwe jaar. Met (stil) zittende mensen aan een Kerstdiner, moet er wel een lekkere temperatuur zijn. Het eten was altijd warm, maar de voetjes(o.a.) hadden het nogal eens koud………

Over de SAMmies, want voor hén doen we het allemaal, de Single African Mums. Omdat ze “single” zijn, ( de vaders hebben hen verlaten), staan ze er echt alleen voor: voor zichzelf en hun kinderen. De initiatiefnemers van SAM, Anne van Campenhout en Floor Koomen coachen de vrouwen bij het opzetten van een vorm van levensonderhoud, zodat zij en hun kinderen een toekomst kunnen opbouwen. Leest u alstublieft erover op www. wijzijnsam.nl , zodat u weet aan wie u geeft, voor wie u het banket bestelt ( en eet).

Tenslotte: wat data op een rij.

  • Vóór 29 november komt er iemand bij u aan de deur om de bestelling op te nemen . (Misschien kunt u het formulier alvast invullen?) U kunt ook online bestellen: henryenangelique@msn.com.

  • De leveringsdatum voor het Sintbanket is 3 of 4 december, voor de Kerst is dat 21 december.

( het kan in de avond zijn; dus schrik niet van de bel. Later dan 9 uur komen we niet.)

  • Betaling graag contant en liefst gepast!!

  • Voor de mensen die buiten het dorp wonen: wilt u uw tel.nr erbij schrijven, zodat we onze komst kunnen aankondigen, niet voor niets komen.

Contactpersoon: Angelique Beulens ( tel. 0113-639585 of mail: lucabeul@gmail.com

klik hier voor Bestelformulier banket en opgaveformulier kerstworkshop

 

 

Geen reacties

Reacties gesloten