Geraniumactie 2024

Geraniumactie

Protestantse Gemeente “De Ark”  Kerkstraat 32 , 4433 AT Hoedekenskerke

Beste mensen in Hoedekenskerke en omgeving,

Ook in 2024 kunt u via de Protestantse Gemeente “de Ark” weer planten bestellen die deze zomer uw tuin of balkon kleur en fleur geven. De datum van afleveren is woensdag 17 april 2024, uw bestelling wordt dan aan huis afgeleverd vanaf 14.00 uur. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan het onderhoud van het voor ons dorp zo beeldbepalende monumentale kerkgebouw de Sint Joris Kerk.

U kunt een keuze maken uit de volgende planten:

Staande geraniums, Oostenrijkse hanggeraniums, Bacopa en Hangpetunia’s.Hang Verbena in de kleuren paars en wit en Sanvitalia in de kleur geel.

Al deze planten kosten € 1,85 p. stuk.

Daarnaast zijn er lobelia’s, die per 4 stuks worden verkocht in de kleur paars/blauw. Deze kosten € 1,85 voor 4 stuks. Dus 1x lobelia is 4 plantjes voor € 1,85. Bestellingen kunt u doorgeven tot en met zaterdag 13 april a.s. Betaling het liefst vooraf per bank. Rekeningnummer: NL13 RABO 0328 3009 77 t.n.v. Protestantse Gemeente De Ark te Hoedekenskerke o.v.v. Geraniumactie.

U kunt de planten bestellen per e-mail ; geraniumactiedeark@gmail.com of door onderstaande strook in te vullen en in de brievenbus van de kerk te stoppen of bij: Gerda Koemans, ‘s Gravenpoldersestraat 11 in Hoedekenskerke (tel. 639281) of bij Angela Verhage, Haverhoekseweg 4 in Hoedekenskerke

Plantenactie 2024 bestelformulier  (pdf)