Plantenactie 2019

Beste mensen in Hoedekenskerke en omgeving,

Ook in 2019 kunt u via de Protestantse Gemeente “de Ark”  weer planten bestellen die deze zomer uw tuin of balkon kleur en fleur geven. De datum van afleveren is donderdag 25 april 2019,  uw bestelling wordt dan aan huis afgeleverd vanaf 18.00 uur.

De opbrengst van deze actie komt ten goede aan het onderhoud van ons monumentale kerkgebouw. De subsidie voor het onderhoud wordt steeds minder en we willen het voor ons dorp beeldbepalende gebouw graag in goede conditie houden.

U kunt een keuze maken uit de volgende planten:

• Staande geraniums in de kleuren roze en rood;
  • Oostenrijkse hanggeraniums in de kleuren wit, lila en rood;
  • Bacopa, hang in de kleuren zacht blauw en wit (zie afbeelding);
  • Hangpetunia’s in de kleuren blauw/paars, wit en roze. Al deze planten kosten € 1,75 p. stuk.
  • Daarnaast zijn er lobelia’s, die per 4 stuks worden verkocht in de kleur paars/blauw. Deze kosten € 1,75 voor 4 stuks. Dus 1x lobelia is 4 plantjes voor € 1,75.

Ondanks de verhoging van de BTW handhaven wij de prijzen van 2018.

Bestellingen kunt u doorgeven tot en met vrijdag 19 april a.s.

Betaling kan contant bij aflevering of vooraf per bank.

Rekeningnummer: NL87INGB0002065912  t.n.v. G. Wattel – Willemse o.v.v. Plantenactie

U kunt de planten bestellen door onderstaande strook in te vullen en in de bus te stoppen bij: Gerda Koemans, ‘s Gravenpoldersestraat 11, tel. 639281 of per e-mail:

lkoemans@zeelandnet.nl of bij Trudy Wattel, Donkershoekstraat 6, tel. 06-30 98 96 95 of per e-mail: willemtel@zeelandnet.nl

================================================================

Naam:——————————————————————-tel. nr.————————-

Adres: ——————————————————————————————————

• Staande geraniums: ——- roze; ——- rood;
  • Oostenrijkse hanggeraniums: ——- wit; ——- lila; ——- rood;
  • Bacopa hang, zie afbeelding: ——- zacht blauw; ——- wit;
  • Hangpetunia’s: ——- blauw/paars; ——- wit; ——- roze;
  • Lobelia’s: ——- paars/blauw (per 4 stuks).

Totaal aantal planten: —————- x € 1,75 =  € ————